15 Onze chef voetbal Stephan Keygnaert.
HLN/Photo news Onze chef voetbal Stephan Keygnaert.

Exclusief voor abonnees

“Dit is zo triest”: onze chef voetbal vraagt zich af hoeveel miserie Kompany nog van zichzelf en van anderen kan dragen

Quo vadis, Anderlecht? Waar stopt het? Om de ellende nog wat groter te maken, komt bovenop de nederlaag in Genk het uitvallen van ­Vincent Kompany met een spierblessure. ­Hoeveel miserie van zichzelf en van anderen kan hij dragen? Anderlecht zakt nóg dieper weg. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Van bij de aankomst met de bus aan de Luminus Arena, de volgspot op Vincent Kompany. Wordt hij dat nooit moe?

Kompany koos voor Nasri als valse spits, Zulj als valse defensieve middenvelder en Dewaele als valse linksachter – wat kan-ie anders doen?

Simon Davies had een pak aangetrokken. Maar een assistent in een kostuum blijft een assistent.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • danny buyse

    Velen denken dat het aan een diepe spits alleen ligt die ze missen. Een beetje kort door de bocht en simpel. Ik ken geen enkele spits die 50 goals maakt. Genk zijn sterkte verleden jaar was dat er 3 spelers samen 50 doelpunten hebben gemaakt en bij Club 3 spelers die er samen 40 hebben gemaakt. Als je dan nog een 4 tal spelers hebt die er gemiddeld 8 of 10 maken zit je aan 70 tot 90 gemaakte doelpunten ongeveer. Genk werd kampioen met 82 goals.

  • EDDY VANDERSMISSEN

    Lijdt Vincent niet aan overschatting ? Het is een man die men terecht zeer hoog moet achten maar zonder ervaring en diploma overschat hij zichzelf heb ik de indruk. Onmiddellijk op het hoogste echelon starten en dan nog bij een ploeg in crisis lijkt mij niet zijn beste idee.

Lees meer