Feest bij Roofe en Anderlecht na de 1-2 in Zulte Waregem.
Photo News Feest bij Roofe en Anderlecht na de 1-2 in Zulte Waregem.
ZWA
ZWA
1
2
AND
AND

Anderlecht rukt op na moeizame uitzege op Essevee, Zulj maakt met assist flater voor tegengoal goed

Mooi was het alles behalve, belangrijk zijn de punten wel: Anderlecht won met het kleinste verschil op Zulte Waregem. Chadli zorgde met zijn zesde goal van het seizoen snel voor 0-1, waarna de elf van Vercauteren grossierden in afval. De pas ingevallen Zulj leek de pineut te worden toen hij met balverlies bij het uitvoetballen de gelijkmaker van Larin inluidde, maar met een knappe assist zette de Oostenrijker meteen daarna Roofe op weg naar de 1-2. Anderlecht is al zeven matchen ongeslagen (met de bekermatch in Beerschot erbij zelfs 8 stuks) en pakt daarin 15 punten. Play-off 1 komt plots heel dichtbij en dat is voor paars-wit momenteel al heel wat.

Lees in HLN+. Onze Anderlecht-watcher ziet bizar fenomeen en vraagt zich af: “Waarom zo moeilijk?”

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Germain De Block

    Genoeg betaald om weer geen strafschop tegen te krijgen.wat een mafia bende.mischien zonder kompetitie aan play off beginnen met de couckenbakker op kop.

  • Lucas Theophiel

    Heel het Belgische voetbal gaat anderlecht helpen om bij de eerste zes te komen?

Lees meer