5
Photo News

Exclusief voor abonnees

Club verslaan, dat doe je zo: Antwerp wil PSG achterna met tweede zege tegen blauw-zwart

PSG. Real Madrid. ­Antwerp. De Heilige ­Drievuldigheid. Enkel zij konden dit seizoen Club Brugge al verslaan. Paris Saint-Germain zelfs twee keer. Gaat rood-wit zondag rood-blauw achterna? Drie tips voor de Great Old.

“Laat ons serieus blijven”, wuifde Laszlo ­Bölöni ons een paar weken geleden nog weg. Maar de jacht op Club is nu toch écht wel open, niet? Heeft Antwerp de ambitie om de West-Vlamingen het vuur aan de schenen te leggen en play-off 1 toch nog een beetje spannend te maken, moet het dat nú tonen. Met de komende maand Club, Genk, Charleroi en Standard voor de kiezen zorgt Antwerp maar beter dat het honger heeft. Wij geven hen ­alvast drie tips om zondag Club te verslaan.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Roos Desreveaux

    Als men in de media (mijn krant) de zogezegde handleiding geeft hoe men hier club brugge moet bekampen om te winnen vind ik ver gekomen en is er van enige neutraliteit niets meer te vinden, misschien kunnen jullie elke dag een speeldag een club uitkiezen hoe je deze moet overwinnen. Doe zo verder. Mo how zeg!!!

Lees meer