4
BELGA

Genk zet PO2-ambities kracht bij met 4-0 zege, Roeselare dicht bij stunt in Eupen

In groep B van PO2 heeft Racing Genk Lokeren een pak voor de broek gegeven. De Limburgers wonnen met 4-0 en zetten zo hun ambitie om PO2 te winnen kracht bij. In de andere match leek Roeselare op weg naar een stunt op het veld van Eupen, maar de thuisploeg sleepte alsnog een punt uit de brand via goudhaantje Onyekuru, die goed was voor beide Eupense treffers (2-2). In de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Moeskroen pakte de thuisploeg een late zege (2-1).

Racing Genk - Lokeren: 4-0

Lees hier het verslag van onze man in de Luminus Arena!

Een sterk Racing Genk zette een defensief Lokeren makkelijk opzij. De Lmiburgers vonden vier keer de weg naar de netten, maar de score had gerust hoger kunnen oplopen. Pozuelo bracht de thuisploeg vlak voor de pauze op voorsprong met een knappe plaatsbal in de benedenhoek. Na de rust diepte Racing Genk de score verder uit. Samatta verzilverde een doorsteekpass van Trossard en ook Boëtius en Naranjo pikten hun goaltje mee. De tegenstanders van Genk weten nu al welk vlees ze in de kuip hebben.

4
Photo News

Kortrijk - Moeskroen: 2-1

Lees hier het verslag van onze man in het stadion!

Kortrijk wilde revanche pakken na de nederlaag tegen Moeskroen op speeldag 30 van de reguliere competitie. De Kerels slaagden in hun missie. Vlak voor de pauze maakte Mercier met een kopbalgoal de 0-1 van Vojvoda ongedaan. In de tweede helft versierde Moeskroen enkele prima mogelijkheden, maar Trezeguet en Matulevicius kwamen niet tot scoren. Aan de overzijde profiteerde Barbaric van het geklungel van Moeskroen: 2-1.

4
BELGA

Eupen - Roeselare: 2-2

Lees hier het verslag van onze man in het stadion!

De West-Vlaamse bezoekers startten furieus. Topschutter Kehli trapte al snel een voorzet van Lecomte voorbij doelman Van Crombrugge. Nog in de eerste helft verdubbelde een efficiënt Roeselare de voorsprong via Lecomte. Hij verzilverde een knappe pass van Van Eenoo. Eupen probeerde het tij te keren, maar doelman Biebauw stopte een strafschop van ervaren rot Garcia. Na de pauze schakelde Eupen een versnelling hoger en dat resulteerde in twee goals van Onyekuru. Eerst scoorde de Nigeriaan na een razendsnelle counter en in het slotkwartier tikte hij een voorzet van Ocansey makkelijk binnen.

4
BELGA

Lees meer