Gezien? Videoref scrolt even op de HLN-app tijdens rust van Gent-STVV

Gezien bij de start van de tweede helft van de match tussen AA Gent en STVV? Het videorefteam onder leiding van Bram Van Driessche leek bij het verstrijken van de rust even afgeleid... Met de HLN-app in een hoofdrol.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het was luttele seconden voordat ref Jasper Vergoote de tweede helft op gang zou fluiten in de Ghelamco Arena, toen het VAR-busje héél kort even in beeld kwam. Videoref Bram Van Driessche zat op dat moment de HLN-app op zijn smartphone te checken, terwijl de assistent aan zijn rechterzijde zijn laptop had openstaan. Wij zien er het kwade niet van in. Maar toen ze in het busje merkten dat ze even in beeld werden genomen, schoven ze hun apparaten snel opzij om zich weer op de wedstrijd te focussen.

Sinds vorig seizoen is het toegestaan voor de videoref en de vierde scheidsrechter om in contact te staan met elkaar via een telefoon, als er geen andere communicatie voorhanden is. De VAR deed overigens prima zijn werk in de Ghelamco Arena. Een kopbaldoelpunt van Plastun werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. 

Lees ook: ‘Met dank aan ‘hattrick hero’ David: AA Gent boekt ruime zege tegen STVV

Videoref Bram Van Driessche checkte even de HLN-app.
RV Videoref Bram Van Driessche checkte even de HLN-app.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer