3
Photo News

Kara werkt in Barcelona verder aan herstel: Senegalees via dokter Kompany fit voor play-offs

De play-offs: dat is het target voor Kara Mbodj (28) nadat hij aan de knie werd geopereerd. De verdediger van Anderlecht rekent daarvoor op de gouden handen van Ramón Cugat, de vooraanstaande chirurg uit Barcelona, die ook Vincent Kompany en de meeste Barça-spelers tot zijn patiënten mag rekenen. Cugat voerde de operatie eind vorig jaar uit en neemt nu ook de eerste fase van de revalidatie van Kara voor zijn rekening.

Concreet betekent dat dat de Senegalees minstens tot het einde van de winterstage van Anderlecht in La Manga in Barcelona zal werken aan zijn herstel. Nadien is het de bedoeling dat de sterkhouder op Neerpede revalideert bij de medische staf. Normaal gezien zal Kara in totaal acht weken buiten strijd zijn, wat betekent dat hij in principe de start van de play-offs moet halen.

Zo mogelijk belangrijker voor Kara is evenwel dat hij op die manier zijn WK met Senegal veiligstelt. Hij is een vaste waarde in de nationale ploeg en hoopt zich via Rusland in de kijker te spelen voor een lucratieve transfer in de zomer - liefst naar Engeland. Eerder liet hij zich ontvallen dat hij ambitieus is en zich klaar voelt voor een stap hogerop. 

3
Photo News
3
Photo News

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dretie munkies

    Voor mij hoeft het niet !

Lees meer