BELGA

Exclusief voor abonnees

Koele minnaar, maar vaak geweldige seks: chef voetbal Stephan Keygnaert zag hoe Club Brugge veelal swingde in eerste seizoen onder Leko

Om van een 'grote kampioen' te spreken, moet die ploeg toch een stuk of vijf referentiewedstrijden hebben gespeeld, vinden wij.

En die hoor je zonder veel nadenken voor de vuist weg te kunnen opnoemen.

Lokeren - Club Brugge (0-4) op speeldag 1. Club Brugge - Anderlecht (5-0) een week voor Kerstmis. Club Brugge - Charleroi (5-1) in de beker. En zonder te moeten gaan opzoeken, herinneren we ons voorts een sterke reguliere competitiematch tegen Standard, een gewéldig eerste uur in Mechelen, de remonte op de Bosuil, dat fantastische 3-3-spektakelstuk tegen alweer Charleroi...

Kortom, we hebben slechter gekend – de nieuwe landskampioen is alvast 'mooier' dan die van vorig jaar.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bernd Vaes

    Olé Club Brugge, de ware kampioen. De Glorie van Vlaanderen, de zegen van België. Maar over het vervolg, het komende debacle in de Champions League zullen we maar zedig zwijgen, zeker?

  • Jan De Maeyer

    Marcel Wouters, de dag dat RSCA zo'n goal maakt uit een handspel ben jij de eerste die moord en brand schreeuwt! Nu geen probleem blijkbaar..

Lees meer