2
BELGA

Marc Coucke schiet terug na uithaal Roger Vanden Stock: “Zakken gevuld, lijken weggemoffeld en nu leugens verspreiden”

Roger Vanden Stock rekende in een interview van De Morgen af met Marc Coucke. “Zelfs mijn verleden is door de nieuwe eigenaar afgepakt. Alles van het oude Anderlecht moest weg, buiten, démission”, vertelde de ex-voorzitter. Coucke reageert nu op Twitter.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Beste RSCA-fans, wees gerust dat we ons niet laten doen door alle negatieve krachten die de mooiste club van het land weer aanvallen. Zakken gevuld, lijken of belangenvermenging weggemoffeld en nu maar columns schrijven, interviews geven en geruchten/leugens verspreiden.”

“ Michael (Verschueren, red.), Vince (Kompany, red.) en ik gaan onverdroten door om samen met jullie waardige mooie mauve tijden te creëren! Is het wij tegen de rest van het land, het weze zo, maar we zijn met velen en de weg is de juiste. Dank voor alle steun, we are Anderlecht!!”

Lees hier het volledige interview met Roger Vanden Stock. 

2
BELGA

39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ringo van der pulst

    Ik als club fan weet van één slecht seizoen en een paar mindere seizoenen voor rsca.Ik denk dat jullie eerder blij mogen zijn met de komst van marc en zijn centen.Jullie zijn ongeduldig en hebben geen respect voor de mogelijke redder van rsca.En welke lijken bij kvo?Bewijs dat eens beste boekhouders.En ja wij als fcb ers hebben er ook belang bij dat het betert bij den anderlecht,We willen toch tegenstanders die de moeite zijn dacht ik.

  • PLANCKAERT Johan

    wie denkt dat coucke om anderlecht geeft heeft het mis, zie oostende, eerst wat geld insteken en er dan zoveel mogelijk uithalen. Die man kent niets van voetbal, is een frauduleuze parasiet. Denk maar aan omega pharma en oostende..

Lees meer