2
BELGA

Na Remacle haalt OHL ook Regales en Ngawa binnen

Oud-Heverlee Leuven heeft twee nieuwe spelers gestrikt. De promovendus versterkte zich met aanvaller Romero Regales en verdediger Pierre-Yves Ngawa. Zij legden vandaag allebei hun medische testen af en worden vrijdag officieel voorgesteld. Ook de gisteren gecontracteerde Jordan Remacle wordt dan aan pers en publiek voorgesteld.

De 28-jarige centrumspits Regales tekent een contract dat hem voor drie seizoenen (twee + optie) aan OHL verbindt. De Nederlander scoorde vorig seizoen liefst 20 keer voor Lommel United in de reguliere competitie, niemand deed beter.

Ex-STVV en Standard
De 23-jarige Ngawa komt over van het naar tweede klasse gedegradeerde Lierse en tekent voor twee seizoenen aan Den Dreef. De voormalige belofteninternational, die zowel op de rechtsback als centraal in de verdediging uit de voeten kan, voetbalde al drie seizoenen op het hoogste niveau: eerst bij STVV, nadien bij Ujpest en tot slot vorig seizoen bij Lierse. Het Luikse jeugdproduct sloot in de zomer van 2011 aan bij de A-kern van de Rouches. Standard leende zijn belofte twee seizoenen uit aan Sint-Truiden, in het seizoen 2013-2014 kwam Ngawa uit voor Ujpest, opnieuw op uitleenbasis. Vorig seizoen verkaste Ngawa van Standard naar Lierse.

2
PHOTO_NEWS

Lees meer