3
Telenet

Exclusief voor abonnees

Ondanks Wesley: Club wint, maar zijn spits dreigt vier speeldagen te moeten brommen

Schade bracht het vooralsnog niet met zich mee. Ook zonder Wesley won Club van Moeskroen. Afwachten of dat de komende weken eveneens zo zal zijn, als de Braziliaan geschorst toekijkt vanuit de tribune.

De avond was gezapig begonnen. Moeskroen baadde in rust. Onder een aangenaam zonnetje. Tot plots…

Een zekering sprong in het hoofd van Wesley Moraes Da Silva – ’t was lang geleden. Een elleboog knal in het gelaat van Katranis. De betere Griekse tragedie.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marc ledure

    Als die zeveraars zitten hier te janken over Wesley, MAAR dan we kunnen met 10 man daar spreken ze niet over. Het moest eens Anderlecht geweest zijn die won met 10 man !! De dagbladen waren te klein.

  • Alex Timmerman

    Reactie van Wesley is zeker niet goed te praten, toch mogen ze ook eens iets doen aan die verdedigers die bij elk duel hun handen en armen niet kunnen thuishouden, wat niet getuigd van veel voetbalkunde! Van een RSCA supporter!

Lees meer