5
Photo News

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal: “Anderlecht moet beter gaan voétballen. Wat willen Van Eetvelt en Vandenhaute dáármee aanvangen? Zij zijn geen specialisten”

Naast een initiator, een inspirator, een dirigent, en een leider van de veldtroepen, voegde RSC Anderlecht een nieuwe CEO, een strategisch consulent, en twee onafhankelijke bestuurders toe aan het organigram van de club.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

71 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jan dhoe

    Inderdaad Andre Christiaans, Coucke is een commercieel supergenie. Hij weet dat RSCA zijn ding niet is. Hij haalt er nu mensen bij die de commerciele waarde van de club moeten opkrikken .Op korte termijn zal hij zijn aandelen te koop stellen (max, 2 jaar) en zal marchanderen onder het voorwensel dat een Rus of een Aziaat ook is geinteresseerd voor de overname. Wouter zal dan zijn droom willen waarmaken en geen tweede kans laten liggen om dit te doen. Super Marc! invest x veelvoud,

  • André Christiaens

    Coucke bereid de verkoop van Anderlecht voor, Wouter Van Den Haute word samen met Kompany de nieuwe eigenaars.

Lees meer