8
Photo News

Onze Chef Voetbal: "Anderlecht moet niet proberen kampioen te worden. Het moet eerst proberen zichzelf terug te vinden"

Anderlecht verzoende zich met zichzelf, gisteravond - speltechnisch en inzake beleving. Club Brugge was een beetje soft, en toen in het laatste halfuur dan toch een sterke reactie kwam, werd het getackeld door de man in het busje. Arendsoog had de schoentip van Diaby in offside gezien. Het Park danste als vanouds.

Neen. Dit wordt niet het relaas van een titelstrijd waarin nieuw leven is geblazen. Als u dát wil lezen, dan kunt u hierbij afhaken. Club Brugge heeft nog steeds een riante voorsprong - drie (eigenlijk vier) punten, met zeven speeldagen te gaan, waarbij zowel Anderlecht als AA Gent nog de snelweg richting Brugge moeten nemen.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Jan Boden

    Als Brugge zijn restende thuiswedstrijden allemaal wint zijn ze zo goed als kampioen. Alleen als Anderlecht ook in Brugge kan winnen wordt het nog tricky.

  • Benny Vanrykel

    Nu gaan we het krijgen de chef voetbal van HLN die gaat zeggen wat Anderlecht moet doen en niet doen.De max zou zijn dat Brugge in de play of de titel verliest. En geloof me dan worden de grootste verdedigers van de play of de grootste tegenstanders ervan.Wedden?.

Lees meer