6
BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal over de malaise bij Anderlecht: “Eén hoopje ellende. Is dat de schuld van Belhocine? Van de tactiek? Van de mentaliteit? Driewerf neen”

Andere trainer, dezelfde crisis. Logisch. Dit Anderlecht is niet goed genoeg, of ze nu in roze, wit of paars voetballen. Een tweesterrenrestaurant in play-off 2 – stel je voor.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bjorn Vermeerch

    Mr Coucke sta mij toe om aantal tips te geven: Zorg snel voor die kapitaalsverhoging zodat we enkele gerichte (top)transfers kunnen realiseren (geen prutsers aub !!) en zij deze onze jonge gasten kunnen bijstaan. Blijf investeren in onze jeugd en blijf hen kansen geven. Haal meer ex-spelers naar de club. Zij weten precies wat de normen en noden zijn van Anderlecht. I.v.m het stadiondossier zou ik op termijn een verhuis naar de heizel overwegen mocht het Neo project toch niet doorgaan.

  • David De Geyter

    De chef voetbal is geen serieuze persman maar een rioolrat! Draait als de wind voor zijn grote vriend Verhaeghe! Afvoeren zulke mensen, als jullie nog een serieuze krant willen uitgeven, vooraleer het ooit eens te laat zal zijn!

Lees meer