5
PN

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal stelt opnieuw vast dat Club Brugge geen tegenstander heeft in België: “Gezocht: rivaal”

Geeuw. Club Brugge heeft gewonnen. Voor de verandering. Of het nu tegen groot of klein is. Het is eenzaam aan de top voor Club. Gevolg is dat ook de persartikels nog weinig verrassen. Don’t blame us.

Negen speeldagen ver. Gemaakte doelpunten: 25 (en dan hebben zij nog niet eens efficiënt afgewerkt). Tegentreffers: 3. Punten: 23 op 27.  Club Brugge is een wervelwind in de Jupiler Pro League. Vanmiddag was de topper tegen AA Gent beslist na een halfuur. Jess Thorup en iedereen binnen de club klaagden (terecht) over een niet-gefloten strafschop bij 2-0, maar had dat iets uitgemaakt?

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bernd Vaes

    Zegt veel over het Belgisch voetbal. Club Brugge hoort zelfs niet thuis in de subtop van Europa. Het Belgisch voetbal is aldus zeer ondermaats.

  • Willy Ardijns

    Inderdaad op vele vlakken is Club gewoon top, maar ze nu al kampioen schrijven is voorbarig, maar dat weten jullie wel. Wat ik mij wel afvraag is dat nu jullie Club zo bewieroken toch bijna iedere dag Anderlecht in de picture zetten, doen jullie dat uit jarenlange gewoonte, of hebben jullie daar baat bij ? Misschien zou het voor de journalisten wat minder monotoon zijn om zich ook eens wat meer te verdiepen in de werking van de andere profclubs.

Lees meer