6 .
HLN/Photo news .

Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal ziet hoe ook Kompany niet ontsnapt aan de harde voetbalwet: “Vince is Pep niet, en daar is niks mis mee”

Een bijzonder ontstemde Vincent Kompany spaarde niémand, in zijn discours na de wedstrijd tegen Antwerp.
“Dit is de verantwoordelijkheid van allemáál”, schalde door voorts een doodstille kleedkamer. Kompany sprak uitsluitend in het Engels.

“Imposant”, beschrijft de ene getuige het tafereel.
“Top”, volgens de andere.

De term ‘too naive’ viel – het discours van Simon Davies op de persconferentie even later was nog erg braaf, vergeleken met de beheerste maar duidelijke en weldoordachte taal van Kompany, die voorts de spelers vroeg “of de staf het in de week te moeilijk maakte?”.

Er kwam geen antwoord.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Cleynhens

    Idd, Kompany is Pep niet maar Kompany denkt dat hij Pep is !!!! De " kenners " blijven maar zeggen het komt wel goed, maar als trainer tot nu toe een dikke BUIS !!!!!!

  • Georges Koukos

    Kompany is een goede voetballer geweest en niets meer dan dat. Als ze bij Anderlecht een god van hem willen maken is nog beter voor de tegenstanders. Club Brugge, Standaard enz. ze kunnen er best meelachen. Wat nu bij Anderlecht gebeurt is echt FC De Kampioenen toestanden. Een trainer zonder wettelijk papieren die van op de loge via een tussen persoon met de walkietalkie via nog een tussenpersoon naast de bank opdracht geeft aan de trainer op de bank die niets te zegen heeft. Echt FC de Kampioen

Lees meer