4 Gouden 11.
HLN Gouden 11.

Ook onze watchers van Standard, Genk en KVO stellen hun Gouden 11-ploeg samen. Neemt u het tegen hen op?

Vrijdagavond gaan we officieel van start met de Gouden 11, en ook onze clubwatchers zijn er stilaan klaar voor. Gisteren vond u hier al de ploegen van onze Anderlecht-, Waasland-Beveren- en Kortrijk-volgers, vandaag is het de beurt aan Standard, KV Oostende en RC Genk! 

Meedoen? Surf snel naar www.gouden11.be en stel er jouw ideale ploeg samen. Veel succes!

Ploeg van onze Standard-watcher Frank Dekeyser: “Bolat, Meester van de clean sheet. Okereke de toekomstige topschutter - ook Samatta en Emond zullen hun doelpuntjes meepikken, zoals steeds. En Vanaken is de Koning van de Assist.”

Doelman: Bolat
Verdedigers: Sandler, Ngadeu, Hoedt
Middenvelders: Vanaken, Hairemans, Verschaeren, Ilaimaharitra
Aanvallers: Emond, Samatta, Okereke
Invallers: Coucke, Vranckx, Vanheusden, Berahino

4 Ploeg van onze Standard-watcher.
HLN Ploeg van onze Standard-watcher.

Ploeg van onze KV Oostende-watcher Tomas Taecke: “Samatta, Okereke en Mbokani zijn een voorlijn die goed zal zijn voor een pák goals. Met Vandendriessche en Milovic koos ik voor twee KVO-spelers. Met Mignolet denk ik een doelman te hebben die heel weinig goals gaat incasseren.”

Doelman: Mignolet
Verdedigers: Milovic, Sandler, Laifis
Middenvelders: Refaelov, Ocansey, Vandendriessche, Heynen
Aanvallers: Samatta, Okereke, Mbokani
Invallers: Togui, De fauw, Van der Bruggen, Badiashile

4 De ploeg van onze KVO-watcher.
HLN De ploeg van onze KVO-watcher.

Ploeg van onze RC Genk-watcher Kjell Doms: “Coucke is prijs-kwaliteit een absoluut koopje, hij moést uiteraard in mijn team. Net als Samatta die ook dit seizoen het speerpunt van KRC Genk moet worden. Ook van Okereke en Depoitre verwacht ik veel. Op de bank heb ik onder andere plaats voor Skulason, omdat hij de penalty’s trapt bij KV Oostende.”

Doelman: Coucke
Verdedigers: Hoedt, Deli, Sandler
Middenvelders: Amallah, Mirallas, Owusu, Peeters
Aanvallers: Samatta, Okereke, Depoitre
Invallers: Penneteau, Berahino, Lokonga, Skulason

4 De ploeg van onze Genk-watcher.
HLN De ploeg van onze Genk-watcher.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Karmel

    Een verdediger die in buitenland als een van de beste ter wereld wordt aanzien. Geprezen alom met standbeeld bij int club als Man City, rode duivel,... maar niet in deze opstelling??? Man man, wachters maar geen kenners.

Lees meer