4
Jan De Meuleneir/Photonews

Exclusief voor abonnees

Pozuelo als een vis in het water bij Genk: "Beste team waar ik al in speelde"

Racing Genk voetbalde tegen Lokeren op een wolk. Alejandro Pozuelo is één van de sleutelfiguren en naast Trossard de draaischijf. De Spanjaard heeft een grote invloed op het team en dat team danst op zijn ritme.

Racing Genk komt al vroeg in het seizoen onder stoom. De goals komen per vier of vijf. Alejandro Pozuelo (26) haalt weer zijn hoogste rendement. De Spanjaard is dit seizoen voor het eerst de echte kapitein en neemt Racing op sleeptouw. Philippe Clement haalde het gisteren nog aan. "Alejandro is gelukkiger dan ooit bij Genk. Dat zie je aan alles en dat merk je vooral op het veld." Het enige dat nog roet in het eten kan gooien is de clausule van 8 miljoen euro in zijn contract. Als Pozuelo ook de komende weken indruk blijft maken, zou dat prijskaartje aanlokkelijker kunnen worden voor enkele buitenlandse clubs. Daardoor is het voor KRC toch nog even afwachten tot die transferdeadline gepasseerd is, maar de signalen zijn positief. Genk heeft fameuze troefkaarten om zijn paradepaardje langer in Limburg te houden.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer