2
BELGA

Refaelov probeert Mbokani te overtuigen om bij te tekenen en snel mee aan te sluiten

Blijft Dieumerci Mbokani (34) bij Antwerp of niet? De Congolese spits is binnen een kleine week officieel een vrije speler. ‘The Great Old’ wil verder met hem, en ook ploegmakker Lior Refaelov (34) probeert ‘Dieu’ te overtuigen om zijn contract te verlengen.

Mbokani is einde contract en liet zich nog niet zien op training. Wat is de situatie? “We horen ‘Dieu’ best vaak, maar tot op vandaag is zijn dossier status quo, nog geen witte rook”, vertelde Sven Jaecques, General Secretary & Sports bij Antwerp. “Ofwel zullen we er plots uitkomen, ofwel niet meer. En that’s it. Ik ben heel blij dat we dit dossier niet meer in de media moeten voeren. Hij kent ons standpunt, wij het zijne. Natuurlijk willen we hem er graag bij. Hoe sneller, hoe liever. Dat is trouwens ook het ­beste voor hem.”

De tijd dringt, want Mbokani is binnen een kleine week officieel een vrije speler. Dat weet ook teamgenoot Refaelov. De Israëlische middenvelder deelde een opvallende Instagram-post (zie hieronder), om Mbokani te overtuigen om zaterdag mee op stage naar Duitsland te vertrekken. Wordt vervolgd. 

2
Instagram

Lees ook:

Defour kan niet tevreden zijn over seizoen bij Antwerp: “Ik werd gepusht door Bölöni, ik had wat meer op de rem moeten staan”

Antwerp is nog niet klaar voor de titelstrijd, en dat weten ze zelf ook: “Nog 3 à 4 absolute versterkingen nodig”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer