2
belga

Rotariu tegen Club? Dat is dan 400.000 euro, alstublieft

Komende zaterdag geeft Moeskroen Club Brugge partij op Le Canonnier, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk zonder aanwinst Dorin Rotariu gebeuren. Club Brugge eist van Moeskroen 400.000 euro als de huurling straks tussen de lijnen staat.

Enkele weken geleden schreeuwde Zulte Waregem nog moord en brand omdat huurling Sander Coopman enkel tegen Club Brugge zou spelen mits een vergoeding van 900.000 euro. Nu is het dus de beurt aan Moeskroen. De Henegouwers trokken onlangs Dorin Rotariu aan op huurbasis, maar die overgang kwam er dus onder voorwaarden. 

Wil de club van coach Mircea Rednic hun aanwinst tegen zijn eigenaar gebruiken, dan moeten ze met 400.000 euro een stevige som ophoesten. Eerder flikte Club Brugge hetzelfde met STVV. Vorig seizoen mochten de Truienaars huurlingen Bruzzese, Bolingoli en Mechele ook al niet tegen hun eigenaar gebruiken. 

Zoek dus zaterdag niet naar de Roemeense spelverdeler, Rotariu wacht gewoon nog een extra weekje om zijn eerste speelminuten te vergaren voor Moeskroen.

2
belga

Lees meer