3
photo_news

Exclusief voor abonnees

Soap rond competitiehervorming stopt niet: dinsdag toch stemming over 1A met 18

Er is niets mis met de degradatie van Waasland-Beveren, oordeelt de Belgische Mededingingsautoriteit. En toch stopt de soap rond de competitiehervorming niet. Op 7 juli, minder dan twee maanden na de vorige formatwijziging, zal er gestemd worden over een 1A met 18 ploegen. Een voorstel van Cercle Brugge-voorzitter Vincent Goemaere die een 1A met 18 ploegen en miniplay-offs tussen de top vier op de agenda heeft gezet. Waasland-Beveren hoopt dat het op die manier in eerste klasse kan blijven.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Maggy Galle

    @Jack Hoeben. Hahaha Het is wel Waasland-Beveren die de laatste wedstrijd niet wil spelen!!! U goed informeren eer je beschuldigingen uit!!!

  • Roland Vanrafelghem

    Wat betekent 1 B nog , peanuts ! Ik ben een voorstander voor twintig ploegen zoals in England . Maar ja , hier wordt dit tegen gehouden door enkele clubs ! Ze baseren zich op die play offs om eens de titel te kunnen winnen !! Eén land waar dit kan , ra ra ra ? Vanrafelghem Roland

Lees meer