4 Gouden 11.
HLN Gouden 11.

Straks gaat de Gouden 11 officieel van start. Doet u beter dan onze clubwatchers?

Vanavond om 20u30 gaan we officieel van start met de Gouden 11, en ook onze clubwatchers zijn er stilaan klaar voor. Vandaag stellen onze journalisten die Zulte Waregem, Cercle Brugge, Eupen, KV Mechelen, STVV en Charleroi volgen hun ideale teams aan u voor. Doe jij beter?

Surf snel naar www.gouden11.be en stel er jouw ideale ploeg samen. Veel succes!

PLOEG VAN ONZE ZULTE WAREGEM-WATCHER OLIVIER PLANCKE

“Alles staat of valt met een goede organisatie, en net daarom maken Mignolet, Deschacht, Dewaest en Bronn deel uit van mijn funderingen. Op het middenveld variatie genoeg met de gevestigde waarden Berge en Vanaken, alsook talentvolle youngsters zoals De Bruyn, Palaversa en Lokonga. Vooraan moeten Mbokani en David het verschil maken. Ook de bank ontbeert geen kwaliteit met Carcela, Vanheusden, Berahino en Bouzian.”

Mignolet

Deschacht, Dewaest, Bronn

Vanaken, De Bruyn, Palaversa, Lokonga, Berge

Mbokani, David

Invallers: Bouzian, Berahino, Vanheusden, Carcela

4 Ante Palaversa is één van de verrassingen in de ploeg van Olivier Verplancke.
BELGA Ante Palaversa is één van de verrassingen in de ploeg van Olivier Verplancke.

PLOEG VAN ONZE CERCLE BRUGGE-WATCHER LUC VERWEIRDER

“Met Dewaest en Ngadeu heb ik verdedigers die vaak scoren, mijn middenvelders hebben doorgaans goeie statistieken en Depoitre lijkt me nu efficiënter dan voor zijn buitenlands avontuur. Twee spelers van Cercle tenslotte ook in mijn team, om de naam van dit Gouden 11-ploegje alle eer aan te doen.”

Bodart

De fauw, Dewaest, Ngadeu

Vormer, Vanaken, Peeters, D’Haene

Botaka, Depoitre, Saadi

Invallers: Penneteau, Vargas, Olinga, Amallah

4 Jordan Botaka is de derde spits van Luc Verweirder.
Photo News Jordan Botaka is de derde spits van Luc Verweirder.

PLOEG VAN ONZE EUPEN/CHARLEROI-WATCHER ALAIN RONSSE: 

“Als voorzitter van Anderlecht gaf Constant Vanden Stock — stemgerechtigde op grond van zijn vroegere functie als technisch directeur van de nationale ploeg — nooit punten voor de Gouden Schoen aan een van zijn spelers. Dat vond hij ethisch niet verantwoord. Ik volg zijn voorbeeld. Geen speler(s) van Charleroi en/of Eupen in mijn ploeg. Mijn voornemen was uit te gaan van een 3-5-2 met Saelemaekers rechts op de flank. Kon niet volgens het reglement, omdat Alexis blijkbaar beschouwd wordt als verdediger. Jammer. Ik heb gekozen voor Mehdi Carcela en tien spelers die inwisselbaar zijn. Wellicht haal ik niet veel punten maar — dixit Vincent Kompany — om te beginnen zijn de resultaten van ondergeschikt belang.”

Bolat

Saelemaekers, Dewaest, Deli, Laifis

Carcela, Rits, Verschaeren, D’Haene

Mbokani, David

Invallers: Penneteau, Swinkels, Boya, Vranckx

4 Alain Ronsse zet Mats Rits in zijn ploeg.
BELGA Alain Ronsse zet Mats Rits in zijn ploeg.

PLOEG VAN ONZE KVM-WATCHER AXEL BRISART:

“Met Bodart en Coucke koos ik voor twee relatief goedkope doelmannen van topclubs. In de achterlinie heb ik met Deli, Ngadeu en Dewaest drie solide verdedigers mét scorend vermogen. Amallah toonde zich al beslissend dit seizoen voor Standard, Vanaken en Refaelov zijn zekerheden. Ook van Morioka verwacht ik een pak assists. Voorin heb ik met David, Mbokani en Storm drie jongens die ongetwijfeld mooie statistieken gaan kunnen voorleggen dit seizoen.” 

Bodart

Deli, Ngadeu, Dewaest

Amallah, Vanaken, Refaelov, Morioka

David, Mbokani, Storm

Invallers: Larin, Kaya, Coucke, De fauw

PLOEG VAN ONZE STVV-WATCHER FILIP KEVERS:

Mignolet

Sankhon, Teixeira, Asare

Hrosovsky, Schoofs, Vormer, Amallah, Haroun

Mbokani, Bongonda

Invallers: Bodart, Dessoleil, Faes, De Camargo

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer