4
Photonews

Exclusief voor abonnees

Trapt Refaelov een deuk in de titelambities van 'zijn' Club? “Ik ben nu gevaarlijker”

Lior Refaelov (32) draait op volle toeren met Antwerp. De twee goals die hij in play-off 1 tegen de netten joeg, leverden de Great Old telkens drie punten op. Doet hij dat vandaag opnieuw, dan krijgen de titelambities van ‘zijn’ Club een flinke deuk.

7 jaar in Brugge, nog maar 8 maanden in Antwerpen, maar Lior Refaelov heeft er zijn draai al gevonden. Hij neemt ons mee naar één van zijn favoriete adresjes: ‘I Famosi’ op ‘t Zuid. Chef en vriend Fabio Gambone ontvangt hem met de nodige toeters en bellen. Hij zeult Refaelov en onze fotograaf mee naar de keuken. Het geschater van de twee weergalmt door de hele zaak. De Great Old beleeft hoogdagen en Refaelov is één van de sleutelfiguren. “Dit had niemand verwacht”, zegt de Israëliër. “Als je in 30 wedstrijden alleen van Standard wint en dan in play-off 1 drie topclubs op rij verslaat, twee keer buitenshuis zelfs, dat hielden wij ook niet voor mogelijk. Het doet wat met de mensen. Als ik door de stad wandel, klampen fans me voortdurend aan om te zeggen hoe trots ze zijn. Antwerpen heeft een club in play-off 1 die in de toekomst misschien zelfs voor de titel meedoet. Dat ontbrak hier.”

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Vandamme

    Alain eerst zien hoe het deze middag afloopt.Club zal zich zo maar niet laten doen.

  • Paul Van den Bruel

    Afwachten is de boodschap. Als Club speelt zoals tegen Standard en uit bij Anderlecht is nog niets verloren. Go Bruges.

Lees meer