7
BELGA

VIDEO. STVV doet met gelijkspel slechte zaak in strijd om groepswinst

Sint-Truiden en Eupen hebben vanavond de punten gedeeld in de slotwedstrijd van de achtste speeldag in play-off 2A. Eindstand: 2-2.

De bezoekers stonden bij de pauze 0-1 voor op Stayen na een treffer van Jean-Thierry Lazare (23.). STVV kwam na de pauze veel sterker voor de dag en dat leverde al snel de gelijkmaker op van Mamadou Sylla, na schitterend voorbereidend werk van Kamada. Ook de 2-1 van Jordan Botaka (69.) even later was verdiend, maar Sulayman Marreh zorgde er na 71 minuten na een hoekschop toch nog voor dat Eupen een punt kon sprokkelen. De bezoekers eindigden de wedstrijd nog met tien na de uitsluiting van Lazare.

In de stand is STVV tweede met dertien punten, maar ze zien de kloof met leider Charleroi wel groeien tot drie punten. De Carolo’s gaan vol voor de groepswinst en gingen zaterdag al met 0-3 winnen bij Beerschot Wilrijk. 

7
BELGA
7
BELGA
7
BELGA
7
BELGA
7
BELGA
7
BELGA

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • eric debanne

    Daniel budenaerts : u heeft volkomen gelijk helaas ...de 2/3 zijn allemaal vreemdelingen die in onze kompetitie spelen ...dit zal spijtig genoeg niet meer veranderen,en inderdaad je kunt met moeite nog spelers zien van eigen streek En zo je identificeren aan je club ......!

  • eric debanne

    Jammer voor Sint-Truiden ......! Ze zijn maar een schirm meer van toen ze sterk presterde in de kompetitie ...!

Lees meer