Franse middenvelder Rolland versterkt rangen KV Kortrijk

KV Kortrijk blijft zich roeren op de transfermarkt en strikte vandaag al zijn zesde aanwinst met het oog op komend seizoen. De Franse middenvelder Elohim Rolland komt over van de Franse derdeklasser US Boulogne en tekende een contract voor drie seizoenen bij de Kerels.

Volgens KVK is de 26-jarige Rolland een stevige defensieve middenvelder. Hij speelde voor Olympique Nîmes, Beauvais, Villefranche, Lyon Duchère en US Boulogne, waarin hij vorig seizoen in 27 wedstrijden vijf keer de weg naar de netten vond. Hij stond in de belangstelling van veel ploegen waaronder ook enkele Franse tweedeklassers, maar koos toch voor een verblijf in het Guldensporenstadion.

Rolland is al de zesde aanwinst voor KV Kortrijk, dat sinds kort in handen is van de Maleisische miljardair Vincent Tan. De West-Vlamingen versterkten zich eerder met Kristof D'haene, Birger Verstraete, Samuel Gigot, Thanasis Papazoglou en Michaël Lallemand.

KV Kortrijk start zijn nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League op zaterdag 25 juli met een thuiswedstrijd tegen Standard.

Lees meer