3 KV Mechelen tijdens de titelmatch.
BELGA KV Mechelen tijdens de titelmatch.

Exclusief voor abonnees

Te vroeg gejuicht? Deze zes straffen hangt Malinwa nog boven het hoofd

Is de euforie bij KV Mechelen bij het ontlopen van de degradatie voorbarig? KVM riskeert nog steeds andere sancties, die ook op lange termijn hard kunnen nazinderen.

1. Wellicht geen Europees voetbal

Er hangt KV Mechelen als bekerwinnaar een Europees verbod boven het hoofd. Niet alleen behoort dat tot het mogelijke pakket van sancties dat het BAS wél nog kan opleggen, uit goede bron is ook vernomen dat de UEFA een eigen onderzoek voert en autonoom KV Mechelen uit de groepsfase van de Europa League kan weren. “Er zal snel een beslissing volgen”, liet de UEFA weten. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik cappelle

    Correctie Charel ; kunnen wel nog degraderen maar dan wel maar vanaf seizoen 2020 !!! En hopelijk gebeurt dit ook....zelfs naar 4de provinciale toe. Dus dat ze maar niet te vroeg juichen want karma...…….

  • Stefan Verstraeten

    Mensen stellen jullie is voor dat jullie beschuldigd worden van iets en zijn er bewijzen dan willen die ook toch horen en zien of niet ? In een rechtzaak is het verplicht om bewijzen te tonen of te laten horen waarom wil de bond dat niet te zogezegd taps als bewijs laten horen? Dus is het normaal dat Mechelen verder gaat

Lees meer