3 Mei 2017. KV Oostende heeft net Racing Genk geklopt in de strijd om het laatste Europese ticket. Marc Coucke zet het feest in gang. Yves Vanderhaeghe en Silvio Proto zijn er klaar voor.
Photonews Mei 2017. KV Oostende heeft net Racing Genk geklopt in de strijd om het laatste Europese ticket. Marc Coucke zet het feest in gang. Yves Vanderhaeghe en Silvio Proto zijn er klaar voor.

Exclusief voor abonnees

Coucke keert voor het eerst terug naar Oostende, waar zijn erfenis loodzwaar weegt: “Hij liet ons 4 jaar feesten, maar de kater doet pijn”

Voor het eerst sinds hij jeugdliefde KV Oostende dumpte voor ‘miss ­popular’ Anderlecht, keert Marc Coucke terug naar de kust. “Hij heeft ons plezier bezorgd.” Maar zijn erfenis weegt loodzwaar.

“Natuurlijk ga ik Marc hartelijk begroeten. Puur rationeel begrijp ik wat hij ­gedaan heeft. Maar mijn KVO-hart bloedt. Je kan niet op het ene moment meneer geel-groen-rood zijn, om nog diezelfde avond rond te lopen met een paars-witte sjaal.” 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • bjorn Vermeerch

    R cappelle. Zonder Coucke zijn centen speelde KVO al lang in 1B of nog lager. de huur van stadion werd verhoogd om de verkoopprijs van kvo te drukken. Om trossen van mensen zonder scrupules te zien moet je in brugge zijn.

  • rik cappelle

    Die Judas heeft KVO nog geen leed genoeg bezorgd dat hij het nodig vind om de huur van het stadion nogmaals met 50% op te trekken. Het is een feit dat hij nu bij dat ploegske uit de achterbuurten volledig op zijn plaats zit want ze kennen daar ook geen scrupules. Schaamteloos tot in het merg.

Lees meer