4
BELGA

KV Oostende verlengt contract Didier Ovono

KV Oostende heeft vandaag het contract van Didier Ovono verlengd. De Gabonese doelman zette zijn krabbel onder een verbintenis voor drie seizoenen, plus optie op nog twee extra. Het is al de zevende speler op korte tijd die bijtekent bij de club van Marc Coucke.

De voorbije week tekenden Niels De Schutter, Baptiste Schmisser, Nils Pierre, Sébastien Siani, Frédéric Brillant en Xavier Luissint al een nieuw contract bij Oostende, dat sinds het mathematisch zeker is van het behoud werk maakt van de kern voor volgend seizoen.

"Ik hoop dat iedereen tevreden is over wat ik het afgelopen halve seizoen gepresteerd heb, net als de hele ploeg. Volgend jaar gaan we allemaal ons best doen om KVO nog verder te brengen", zegt Ovono op de website van de kustploeg.

Eerder op de dag had trainer Fred Vanderbiest al laten blijken dat een contractverlenging voor Ovono aan de orde was. "Als sterkhouders zoals hij langer blijven, ziet het er goed uit voor de stabiliteit van de club. Ook Fernando Canesin en Laurent Depoitre hebben we nog nodig."

4
BELGA
4
BELGA
4
BELGA

Lees meer