KV Oostende

Oostende werft Kroatische jeugdinternational aan

KV Oostende heeft zich met de Kroatische jeugdinternational Ante Blazevic versterkt. Dat meldde de West-Vlaamse club vandaag op zijn website. De 18-jarige spits tekende een contract voor drie seizoenen, met een optie op een extra seizoen. Hij komt over van Hajduk Split.

KVO
KVO
0
0
ZWA
ZWA

Blazevic trainde eerder al een week mee met KVO en overtuigde de sportieve staf toen van zijn kunnen. "Ik amuseerde me tijdens die week en ik werd goed opgevangen in de groep. Hopelijk kan ik volgend seizoen regelmatig spelen en af en toe een goaltje meepikken", reageerde Blazevic op de website van zijn nieuwe club. "Voor een jonge speler als mezelf is het belangrijk dat ik progressie kan maken. Bovendien is Oostende net als Split een kuststad, dus zal ik me hier snel thuis voelen."

"Blazevic is een snelle en explosieve speler", klinkt het bij makelaar Tonci Martic, ex-speler van Moeskroen en ook makelaar van Ivan Perisic (ex-Club Brugge). "Hij kan links, rechts en centraal spelen. Hij is een groot talent en ik ben ervan overtuigd dat Oostende veel plezier aan hem zal beleven."

Oostende toonde zich al bijzonder actief op de transfermarkt. Eerder trok het al aanvallers Bjorn Ruytinx (OHL) en Elimane Coulibaly (Kortrijk), middenvelder Fernando Canesin (Anderlecht), verdedigers Jordan Lukaku (Anderlecht) en Carl Hoefkens (Lierse) en doelman Jean Chopin (Lens) aan.

Lees meer