2 Louis de Vries.
RV Louis de Vries.

Lambrecht ontvangt eerste schijf: overname Lokeren officieel

De overname van Sporting Lokeren is officieel een feit. Klokslag 12 uur vond immers de eerste bankoverschrijving plaats tussen nieuwe overnemer Louis De Vries en (vanaf dan) ex-voorzitter Roger Lambrecht. Het zou gaan om een eerste schijf van 1 miljoen. De berichten dat met de overname een bedrag zou gemoeid zijn van zo’n 8 miljoen, kloppen trouwens niet. Volgens onze bronnen gaat het om 5 miljoen, te betalen in termijnen over drie jaar.

Donderdag staan de troepen van Glen De Boeck (die trouwens nog steeds zijn nieuwe verbintenis niet tekende/kon tekenen, maar wel nog onder contract ligt tot 30 juni) een eerste keer op het trainingsveld. Van nieuwe spelers is voorlopig nog geen sprake, deels omdat het nog steeds niet 100 procent duidelijk is of Lokeren in 1B of 1A aan de slag zal gaan.

2 Roger Lambrecht.
Photo News Roger Lambrecht.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • frankie bressinck

    Lokeren is beginnen trainen, 20 spelers en 5 trainers, straks hebben ze meer trainers dan spelers! Ik wens hen in ieder geval veel succes in 1A of 1B?

  • Jeremy Denil

    Jozef Van der Elst, ik ben geen Lokeren supporter maar vind uw reactie omtrent een uitvaart beneden alle peil.

Lees meer