2 Felice Mazzu.
Photo News Felice Mazzu.

Mazzu tekent voor één seizoen bij Union, contract wordt automatisch verlengd als hij Brusselse club naar 1A loodst

Felice Mazzu zet zijn loopbaan verder in 1B. De 54-jarige coach gaat aan de slag in 1B bij Union Sint-Gillis. Hij tekent er een contract voor één seizoen, een verbintenis die automatisch wordt verlengd als Mazzu erin slaagt om de ambitieuze Brusselse club naar 1A te loodsen. 

Mazzu zit sinds zijn ontslag bij Racing Genk in november vorig jaar zonder werk. De naam van Mazzu viel eerder al als mogelijke opvolger van Michel Preud’homme bij Standard en ook bij Antwerp en Cercle Brugge werd hij genoemd. Maar echt concreet zijn die pistes nooit geweest, ook in het buitenland waren niet veel opties voorhanden. 

Als Mazzu voor 1 september geen nieuwe club had gevonden, dan moest hij opnieuw aan de slag als leraar lichamelijke opvoeding. Het voorstel van Union kwam dus geen moment te vroeg. Hij wordt er de opvolger van de Spaans-Deense trainer Thomas Christiansen. Mazzu werd in november 2019 ontslagen bij Racing Genk na een mislukte passage. Voordien was hij zes jaar succesvol aan de slag in Charleroi.

2
Photo News

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • andre van de wege

    een zeer goede trainer, ook menselijk.het gaat u goed mazzu

  • Eduard Janssens

    Top man in hart en ziel !!

Lees meer