Photo News

Moeskroen reageert op heisa: "Geschokt door insinuaties, we verwachten respect"

Moeskroen zegt "geschokt" te zijn over de insinuaties over mogelijke wedstrijdvervalsing. Aan de zeges van de Henegouwers tegen Standard (1-0) en Kortrijk (0-2), waardoor de club zich alsnog kon redden, zou een reukje hangen.

Op de clubwebsite ontkent Moeskroen elke vorm van fraude en vraagt de club respect voor de behaalde resultaten. "De directie van Royal Excel Mouscron is geschokt door de insinuaties die in de pers zijn verschenen en ontkent officieel elke betrokkenheid. Excel heeft altijd alle sportieve resultaten van zijn tegenstanders gerespecteerd en verwacht hetzelfde respect van de andere clubs in de Jupiler Pro League. Indien nodig zal de club aan elk onderzoek meewerken", luidt het.

"Tijdens een seizoen van 30 matchen kan elke club, Moeskroen net zoals de anderen, teleurgesteld zijn over bepaalde spelfases van zijn tegenstanders. Niettemin lijkt het ons erg ongepast om concurrerende clubs aan te vallen. Excel vraagt respect voor zijn resultaten die op het veld zijn behaald en het recht om niet te worden aangevallen op basis van ongefundeerde beschuldigingen." En ook het geviseerde KV Kortrijk spuwt (op Twitter) z'n gal bij monde van voorzitter en sterke man Joseph Allijns:

6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • jan van calenberg

    Hoe was het ook al weer tegen Standard? En daarna Kortrijk ....

  • ruben claerhout

    Ik herinner me nog een voorzitter die tijdens de rust in de kleedkamer van de scheids ging. Iedereen had het gezien, sancties bleven ook achterwege, waarom hier dan wel op basis van vermoedens??