2
Photo News

Piempongsant wil aandelen verkopen, Lille zoekt satellietclub: “Fransen willen Moeskroen kopen”

Le Grand Retour? Volgens verschillende media in Henegouwen en Frankrijk praat Moeskroen-eigenaar Pairoj Piempongsant met Lille om zijn club te verkopen. 

Piempongsant, die 90 procent van de aandelen op Excel bezit, wil Moeskroen zo snel mogelijk kwijt, terwijl Lille op zoek is naar een satellietclub om jongeren te stallen. De gesprekken verlopen naar verluidt constructief. Tot 2015 had LOSC Moeskroen al in handen, maar toen Marc Coucke (toen nog bij Oostende) aandeelhouder bij de Noord-Franse topclub werd, werd dat huwelijk beëindigd om problemen met de licentie te vermijden. 

Piempongsant zou ook nog andere pistes dan Lille bewandelen, al zouden die niet even concreet en realistisch zijn. Bij Moeskroen was niemand bereikbaar voor officieel commentaar.

Lees ook: 

BAS motiveert licentie voor Moeskroen: “Niet aangetoond dat geld van makelaars komt”

2 Pairoj Piempongsant.
BELGA Pairoj Piempongsant.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik cappelle

    Claes misschien eens uw geschiedenis betreffende Moeskroen herzien en dan gaat ge merken dat ge Zahavi hebt en Piempongsant. Maar als ge het verschil in functie tussen die twee niet weet dan zou ik mij toch eens herbronnen alvorens iets of iemand een verwijt te maken.

  • Tim Van Acker

    Lijkt me eerder op FC Gesjoemel, het zoveelste deel

Lees meer