3  Mehdi Bayat.
BELGA Mehdi Bayat.

Exclusief voor abonnees

Nieuwe bom: vier klachten over machtsmisbruik in Pro League, Antwerp lanceert aanval op Mehdi Bayat

Een nieuwe bom is gedropt boven de Pro League en de voetbalbond. De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) kreeg vier klachten binnen over machtsmisbruik. Die komen uit de hoek van Waasland-Beveren, Virton, Antwerp en… Roland Duchâtelet. Die laatste spreekt zelfs over “kartelvorming”. Wat houden de klachten precies in, en wat kunnen de gevolgen ervan zijn voor alle clubs binnen het Belgische profvoetbal?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sven Stolk

    Die klacht werdt hoog nodig tijd. Alles wat overkoepelend beslist moet 100% zuiver zijn en nergens in clubs belangen bij hebben. Toch normaal. Ofwel blijf je in de bond ofwel bij Charleroi. De 2 kan niet. Dan ben je niet neutraal. Toch normaal je hierdoor klachten krijgt.

  • Sven Stolk

    1 vraag moet men hier analyseren. Is deze man Neutraal? Belang in de bond en in een club. Dan is het Neen op de vraag. Dus eenvoudig besluit. Dit Kan en mag niet. De bond maakt hier grote fouten.

Lees meer