Nog geen feest bij Beerschot: “Eerst vervolg van de procedures afwachten”

Bij Beerschot reageert men voorzichtig optimistisch op het nieuws over de nakende promotie. “Via onze advocaten hebben wij akte genomen van het vonnis”, zegt Beerschots mede-eigenaar Francis Vrancken. “Het ziet er goed uit voor ons, maar het is nog net iets te vroeg om te feesten. Laat ons eerst het vervolg van de procedures afwachten. Het laat zich raden dat andere betrokken partijen beroep zullen aantekenen bij het BAS. Of dit eerste vonnis bepaalde transferdossiers in een stroomversnelling kan brengen? We zullen zien. Ik maak me in elk geval sterk dat we tegen de start van volgend seizoen een competitieve kern op de been zullen kunnen brengen.”

Francis Vrancken.
Jan De Meuleneir/Photonews Francis Vrancken.

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bart Cornelis

    Ik ben zelf kvm supporter en vind het spijtig dat de spelers gestraft worden door de daden van het bestuur maar er moeten nu eenmaal koppen rollen alleen is het voor mij onbegrijpelijk dat het alleen die van kv zijn en de andere potjes gedekt blijven.

  • jacqueline van langenhove

    Beste Dirk, Beerschot moest allang in 1A zijn want toen ze kampioen speelden in 3e Nationale kwam er plots een amateurliga bij zodoende moesten zij nog een jaar extra wachten.Gevolg in de laatste min verloren van Monaco B en ook van KVM. Dus ik denk wel dat Beerschot dit verdient zeker omdat zij vroeger('81) al eens moesten zakken op basis van vermoedens.

Lees meer