Eleven Sports

Perisic springt in de bres voor landgenoot: “Ik ken Leko heel goed en weet zeker dat hij niets te maken heeft met dit verhaal”

Aparte match vanavond voor Ivan Leko. Als trainer staat hij straks in Jan Breydel voor het eerst weer langs de zijlijn nadat hij vorige week opgepakt werd en een nacht lang vastgehouden in het grote voetbalschandaal waarin 44 huiszoekingen zijn gebeurd. De trainer kon altijd genieten van de steun van de club en zijn supporters en nu ook vanuit onverwachte hoek: Ivan Perisic, die nog tegen Leko gevoetbald heeft. “Ik ben er zeker van dat hij er niets mee te maken heeft”, aldus de Kroatische landgenoot van Leko en aanvaller van Inter. Die werpt ook nog een bloempje richting Luc Devroe, de sportieve directeur van Anderlecht die hem als sportleider bij Roeselare ging weghalen uit de anonimiteit bij Sochaux. “Ik zal hem altijd dankbaar blijven.” 

Ivan Perisic speelt zondag met Inter aan de zijde van Radja Nainggolan (lees HIER diens interview eerder deze week in La Gazzetta dello Sport) de stadsderby tegen AC Milan. De ‘nerazzurri’ van Perisic staan na zes zeges op rij  op een derde plaats met 16 op 24, de ‘rossoneri’ volgen op 4 punten als het nummer tien in de Serie A. De match kan je live bekijken om 20u30 op Eleven Sports.

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Georges Vande Velde

    Onderzoek tot op het bot nodig, maar waar zijn de Panampapers,de KBC LUX papers,de Kaaimansituaties e.a gebleven, deze gasten kopen de overheid om waarbij hun zaak geseponeerd wordt. De kleintjes worden aan de schandpaal genageld !!!

  • Pier Aspe

    De ene kroaat beschermt de andere....als ge dat beweert Ivan hebt ge zelf bloed aan uw handen hangen...

Lees meer