2
Mathias Mariën

Politie start onderzoek naar Bruggefans die mogelijk op graven staan om spelersbus te verwelkomen

In de rand van de wedstrijd Club Brugge-Anderlecht is de politie een onderzoek gestart naar mogelijke grafschennis op het kerkhof in de schaduw van het Jan Breydelstadion. Bij aankomst van de spelersbus wachtten duizenden supporters de bus op. Om een beter zicht te hebben, kropen tientallen supporters omhoog. 

In de meeste gevallen was dat het dak van een frietkot, verkeersborden of omheiningen, maar verschillende fans leken wel héél ver te gaan en zouden op graven en urnemuren gekropen zijn. Dat botste op heel wat verontwaardiging. In die mate zelfs dat de politie nu alle beschikbare beelden zal onderzoeken om te bekijken of de grafklimmers strafrechtelijk vervolgd moeten worden. 

UPDATE. Intussen heeft de politie laten weten dat de supporters niet op een urnemuur stonden en er geen sprake is van grafschennis.

2
Mathias Mariën

84 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Stef Debever

    De doden zullen er van wakker liggen :-/

  • gert lans

    Neen da’s ni waar de flikken zijn evenveel boer en even zat dus maffia Verhaeghe zorgt er voor dat dit allemaal mag !!! Zielig onbeschoft volkske !

Lees meer