BELGA

Exclusief voor abonnees

Genk haalt teugels aan na 0 op 6: geen paniek, wel herbronnen

Wat is er aan de hand met de fiere landskampioen? Genk liet een 0 op 6 noteren en Felice Mazzu heeft werk voor de boeg. Van paniek is geen sprake. Ze weten in de Luminus Arena waar de motor hapert en blijven vastberaden trouw aan de huisfilosofie.

Alles was koek en ei, de voorbereiding leek quasi probleemloos te verlopen, de Supercup zette dat nog eens extra in de verf en toch begon Genk stroef aan de competitie. Tegen Kortrijk zette het een vroege achterstand nog om, tegen KV Mechelen en Zulte Waregem lukte dat niet. Genk draait nog verre van op kruissnelheid. Dat is wel het minste wat je kan stellen en over een maandje komt de Champions League er al aan. Geen reden om alles te dramatiseren, maar de boel mag wel even op scherp gezet worden in de Luminus Arena en dat gaat ook gebeuren.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Roger Deprez

    Op twee spelers na Leandro en Mali is het de zelfde ploeg als vorig jaar en in plaats van Leandro is Bongonda gekocht en op Mali zijn plaats moet Hrosovsky komen en dan kan men pas zeggen of het niet gaat, na een paar weken aanpassing. Dus rustig blijven en vertrouwen geven aan de mensen van de sportieve staf en bestuur. In het ergste geval is er nog een transfer periode en Genk heeft de financiële mogelijkheid om in te grijpen. Wat is dan het probleem?

  • Polutnik Ronald

    Genk word pas beter als ze al 10 keer verloren hebben !!!!! Zeggen de echte supporters , maar daar geloof ik niet in het zal vechten worden tegen de degradatie .

Lees meer