3
Photo News

Hagi op weg naar Rangers FC, Genk alweer 5 miljoen rijker

De transferperiode moet nog beginnen of Racing Genk is alweer 5 miljoen rijker. Ianis Hagi (21) wordt definitief overgenomen door Rangers FC, op dit moment worden de laatste details uitgewerkt. De jonge Roemeen wordt sinds de winterstop gehuurd door de Rangers van manager Steven Gerrard. 

De zoon van leven legende Gheorghe Hagi maakte indruk op Ibrox en ondanks de coronacrisis is Rangers toch bereid om de aankoopoptie van 5 miljoen te lichten. Hagi kwam vorige zomer van over van Viitorul Constanta voor vier miljoen, maar kon de hoge verwachtingen in Genk niet waarmaken. Zijn hoogtepunt beleefde hij meteen in zijn eerste wedstrijd. Na amper een paar tellen bezorgde hij Genk in zijn debuut de zege tegen KV Kortrijk. Nadien kon hij zowel onder Felice Mazzu als Hannes Wolf geen vaste stek bemachtigen. 

Bij Rangers werd hij wel meteen een vaste waarde. In de zeven wedstrijden die hij speelde was hij goed voor één goal en één assist. Ook in Schotland is de competitie definitief stilgelegd. Rangers eindigt op de tweede plaats op ruime achterstand van stadsrivaal Celtic. 

3
Photo News
3
AP

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Norbert Deploige

    En maar weer schoffelen met deze titel. Alleen Club wordt er zal in een goed daglicht gesteld worden. Waarom nu deze titel ......alweer 5 milj rijker juist na die pro L . affaire? Genk heeft wel 4 milj. betaald en misschien krijgen ze er 5 milj. voor.

  • Stef Broucke

    weer zo'n overroepen vedette die na 1 match al de hemel werd ingeprezen maar nadien niets meer gepresteerd. Ook bij Rangers in 7 matchen 1 goal en 1 assist toch niet echt om over naar huis te schrijven...

Lees meer