3
BELGA

Exclusief voor abonnees

Onze Genk-watcher ziet einde aan rollercoaster Vandevoordt: "In alle sereniteit richting Anderlecht”

Een pijnlijk debuut in de Champions League, een contractverlenging én op twee minuten van zijn eerste clean sheet. Aan emoties geen gebrek deze week in het leven van Maarten Vandevoordt. En dat de rust in het leven van de 17-jarige Genkse doelman nu even mag terugkeren.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Germain De Block

    Tegen waasl.beveren is zeker geen waardemeter.dus doe normaal en maak hem niet zot zoals die zogezegde analisten in extra time.

  • Roger Deprez

    Laat het duidelijk zijn het licht zeker niet aan onze keepers, wanneer met jonge talentvolle spelers koopt die nog moeten groeien zal men in de eigen competitie het al moeilijk hebben laat staan dat de ploeg C-L moet spelen. Dit is zuiver het resultaat van de aankoop politiek van Racing Genk, daar is niets mis mee alleen C-L is daar te veel aan.

Lees meer