3
Photo News

Exclusief voor abonnees

Trossard klaar om fakkel over te nemen van Pozuelo: “Berge missen we soms nog meer”

Is Leandro Trossard straks de enige orkestmeester bij Racing Genk? Pozuelo hoopt snel op een vliegtuig naar Toronto te stappen en dan is het meer dan ooit aan de publiekslieveling van de Luminus Arena. Die lijkt vastberaden.

17 goals en 8 assists in 32 wedstrijden. Leandro Trossard (24) fladdert door het seizoen. Eerder deze maand stond nagenoeg overal in Engeland te lezen dat hij bij Arsenal helemaal bovenaan het verlanglijstje staat. Het is maar één van de vele clubs die hem van dichtbij volgt. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ROGER DEPREZ

    Met alle respect maar Leandro heeft tijd nodig om op die plaats voor de titel te spelen, Genk heeft een zeer groot probleem, zonder Pozo gaat het niet en met Pozo nu in deze situatie gaat het zeker niet. Geld maakt alles kapot in de sport.

  • gert Peeters

    Trossard kan Pozuelo niet vervangen ! Als pozuelo vertrek kijken ze het kampioenschap op hun buik schrijven !!!

Lees meer