6 Peter Croonen.
Photo News Peter Croonen.

Exclusief voor abonnees

Voorzitter Croonen na de woelige weken bij Racing Genk: “Ontgoocheld in Pozuelo, maar ik wil van hem geen zondebok maken”

Het zijn slopende weken ­geweest voor Peter Croonen (50). De voorzitter van ­Racing Genk spreekt voor het eerst over de onder­handelingen met Toronto over de transfer van ­Alejandro Pozuelo. “Hadden we het juridisch echt hard ­gespeeld denk ik dat hij ­gewoon gebleven was. De vraag is wat wij daarmee hadden gewonnen.” 

6 januari 2019. Onderuitgezakt in een loungestoel op het terras van het Melia Villaitana hotel in Benidorm geniet Peter Croonen van een cappuccino. Niets dan good vibes rond Racing Genk. Anderhalve maand later is de sfeer rond zijn club omgeslagen. Na de onthullingen rond Peter Maes wordt Genk genoemd in het ‘Propere Handen’-onderzoek, is het ­Europese avontuur voorbij en vertrekt Alejandro Pozuelo, het kloppend hart van de ploeg, vlak voor de play-offs.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • bartholomeus jaspers

    In januari schreeuwden ze nog dat niemand zou vertrekken !

Lees meer