4 Ianis Hagi.
NurPhoto via Getty Images Ianis Hagi.

Exclusief voor abonnees

Wie is Ianis Hagi, de straffe recordtransfer van Genk? “Dit is een ideale stap”

De zoon van Maradona speelt komend seizoen in Genk, die van de Karpaten toch. Ianis Hagi (20) moet de nieuwe spelmaker bij de landskampioen worden en legt vandaag zijn medische tests af. “Genk is nu de ideale stap”, vinden ze in zijn thuisland.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Racing Genk staat op het punt om een straffe recordtransfer af te ronden. Ianis Hagi, die gisteravond met zijn entourage in Zaventem landde, wordt straks in Genk verwacht om zijn medische tests af te leggen. De zoon van de grootste Roemeense voetballer aller tijden, Gheorghe Hagi - eveneens mee afgezakt naar België - tekent daarna een contract voor vijf seizoenen in de Luminus Arena. Volgens onze informatie telt de landskampioen inclusief bonussen 8 miljoen euro neer. Hagi komt over van FC Constanta Viitorul. Hij was afgelopen maand op het EK U21 in Italië de draaischijf van de Roemeense nationale ploeg die het tot de halve finales schopte.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer