4 Ianis Hagi.
NurPhoto via Getty Images Ianis Hagi.

Exclusief voor abonnees

Wie is Ianis Hagi, de straffe recordtransfer van Genk? “Dit is een ideale stap”

De zoon van Maradona speelt komend seizoen in Genk, die van de Karpaten toch. Ianis Hagi (20) moet de nieuwe spelmaker bij de landskampioen worden en legt vandaag zijn medische tests af. “Genk is nu de ideale stap”, vinden ze in zijn thuisland.

Racing Genk staat op het punt om een straffe recordtransfer af te ronden. Ianis Hagi, die gisteravond met zijn entourage in Zaventem landde, wordt straks in Genk verwacht om zijn medische tests af te leggen. De zoon van de grootste Roemeense voetballer aller tijden, Gheorghe Hagi - eveneens mee afgezakt naar België - tekent daarna een contract voor vijf seizoenen in de Luminus Arena. Volgens onze informatie telt de landskampioen inclusief bonussen 8 miljoen euro neer. Hagi komt over van FC Constanta Viitorul. Hij was afgelopen maand op het EK U21 in Italië de draaischijf van de Roemeense nationale ploeg die het tot de halve finales schopte.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Roger Deprez

    Een Belgische ploeg zal nu één maal spelers moeten bij kopen en verkopen om in leven te blijven en Racing is daar een voorbeeld van die daar nog bij ook succes heeft. Als supporter is dit niet zo plezant maar dit zijn wel de feiten en voor de meeste supporters is dat ook geen probleem als het spel maar mooi is en een goed resultaat oplevert.

  • Frans Peeters

    Clement gaat nog spijt krijgen, heb vorige week de aankomende jongeren bezig gezien, wat een talenten

Lees meer