5 Een appeltaart gisteren voor de jarige Oulare.
BELGA Een appeltaart gisteren voor de jarige Oulare.

Exclusief voor abonnees

Alle ogen op Obbi Oulare na vertrek Emond: “Mijn vader ontplofte op zijn 24ste, dus...”

Obbi Oulare (24) moet na het vertrek van Renaud Emond naar Nantes de aanvals­leider worden van Standard in het tweede luik van de competitie. Hij is klaar, Luik is klaar. The time is now.

STA
STA
1
0
CER
CER

Gisteren in het spelershotel van de ­Rouches in Marbella : een appeltaart – “die eet ik het liefst” – voor de jarige Obbi Oulare. Hij nam een hele dag felicitaties in ontvangst. Van fans, ploegmaats, bestuursleden... Immer goedlachs, altijd in voor een babbel. Vandaar: een gesprek met de Standard-aanvaller.

5
Photo News

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fabrice Braccio

    Ik weet nog dat ik vol ongeloof las dat Club hem voor een pak geld aan Watford (dacht ik?) verkocht had.Hij kon toen amper 70 minuten mee in JPL voor het licht uitging.Heeft hij potentieel? Jazeker , maar dat heeft Dimata ook en hebben we die nog gezien?

  • marnix laureyns

    Oulare heeft nog alles te bewijzen. Maar het mag starten, hij is al 24 jaar. Haaland is nu 19 jaar en bewijst het NU al.

Lees meer