4 Robert Maes en zijn twee honden George (bruin, 12 jaar) en Jagger (grijs, 9 jaar).
RV Robert Maes en zijn twee honden George (bruin, 12 jaar) en Jagger (grijs, 9 jaar).

Exclusief voor abonnees

Twee honden kunnen KV Oostende miljoenendeal kosten: “Als Belgische ambassade mij niet helpt, help ik België ook niet”

Zakenman in Japan wil sponsordeal opblazen

Twee honden kunnen voetbalclub KV Oostende een miljoenendeal kosten. Een Belgische zakenman in Japan vond een sponsor bereid 9 miljoen euro op tafel te leggen. Maar hij dreigt ermee die deal op te blazen, omdat de Belgische ambassade volgens hem al bijna drie jaar weigert te helpen om zijn verdwenen rashonden terug te vinden. “Als België mij niet helpt, help ik ook geen Belgen. Ook al verdien ik zelf 20 procent op de deal met KVO, die 1,8 miljoen euro laat ik met plezier vallen voor mijn honden.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

39 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marianne Van den Lemmer

    Een hond, mijnheer Boedts, is geen speelgoed.

  • Bert Boedts

    dit heeft niks met dierenliefde te maken maar met chantage en top-arrogantie ,maak van je voeten in japan ,en maak van kvo geen slachtoffer , is een reactie van een peuter ,als ik mijn speelgoed ni weerkrijg loop ik naar mama ,zielige vent ;klikkersmentaliteit

Lees meer