Bart Vertenten bij zijn vrijlating uit de gevangenis van Hasselt.
Photo News Bart Vertenten bij zijn vrijlating uit de gevangenis van Hasselt.

Voetbalbond zit verveeld met schadeclaim Vertenten, die net op laatste dag in verzet ging tegen ontslag

Bij de voetbalbond zitten ze verveeld met de schadeclaim van Bart Vertenten, die zijn ontslag als scheidsrechter aanvecht en een schadevergoeding van 130.000 euro eist. 

Op de bond wisten ze dat dit kon gebeuren, ook al betrof het de laatste dag waarop Vertenten juridisch in verzet kon gaan tegen zijn ontslag.

Peter Bossaert wil namens de voetbalbond slechts kort reageren. “Wij nemen hier akte van”, zegt de CEO van de KBVB. “We hebben hier wel een mening over, maar we laten de juridische procedure zijn werk doen.”

De zaak wordt opgenomen door het juridisch departement van de voetbalbond, die zelf ook een aantal gespecialiseerde advocaten op het dossier heeft gezet.

LEES OOK (+). Ex-ref Vertenten eist 130.000 euro voor “onterecht ontslag” 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Vinck

    Terecht, Voetbalbond moet zichzelf eens evalueren en checken of ze wel bekwaam is. Ik zie daar meer blunders dan wat ook.

  • alfons moons

    Als je niet wil zien dat Vertenten aan het sjoemelen was dan wil je het niet zien! Oké dan dream on !

Lees meer