Voorzitter Waasland-Beveren emotioneel: “Nooit contact gehad met iemand van KVM. Ik háátte de contacten met Veljkovic. En ik haat dit”

Na KV Mechelen gisteren was het vandaag de beurt aan Waasland-Beveren om zich te verdedigen in de spoedprocedure rond de matchfixingzaak in Operatie Propere Handen. Naast een advocaat van de club (“Er is veel geluld. Maar dat wil niet zeggen dat er ook iets verkeerds gedáán is”), verdedigen ook spijtoptant Myny en bestuurders Swolfs, Clippeleyr, Van Remoortel en Huyck zich. Vooral dat laatste betoog werd emotioneel, toen Huyck zelf het woord nam. “Ik heb nooit contact gehad met iemand van KV Mechelen. Ik wou niet gecontacteerd worden door Veljkovic. Ik háátte het. En ik haat dit.” Herlees de pleidooien in onderstaande liveblog.

47 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Herman Valaert

    Als ge ziet hoe Anderlecht/Brugge/ Standaard/Moeskroen/ en vele anderen door de mazen van 't net zijn geraakt al jaren... De heer Huyck is een gentlemen :zeker weten. Maar men zoekt via de pers(en vele leugens) de man aan de schandpaal te nagelen. Foei K.B.V.B : heel laag bij de grond...Spijtig er zijn er geen betere want 't is om de poen te doen. En Anderlecht denkt ook dat ze GOD zijn . Niets aan te doen Anderlecht kampioen volgend seizoen dank zij de VAR en de sheids onthoud het maar.

  • Erik Audenaert

    Peter Bonacasa , beide verklaringen kunnen leugens zijn hoor .

Lees meer