2
BELGA

Burgemeester Beveren blijft bij standpunt over slotspeeldag: “We kunnen dit niet maken”

Gaat de laatste speeldag nog afgewerkt worden of niet? Mogelijk wel, om volgend seizoen niet naar een competitie met 18 clubs te gaan. Niet iedereen ziet dat echter zitten. De burgemeester van Beveren bijvoorbeeld.

Een tweetal weken geleden verbood Marc Van De Vijver al Waasland-Beveren - Gent, op het moment dat de slotspeeldag nog achter gesloten deuren zou afgewerkt worden. De burgemeester vreesde dat de gemoederen te hoog konden oplopen als supporters hun ploeg niet kunnen aanmoedigen.

Ook nu blijft hij bij zijn standpunt. “22 mensen op het veld en dan nog eens technische staf erbij, die voor en na de match nog eens samen in de kleedkamer zitten: dat krijg ik niet uitgelegd aan de bevolking”, klinkt hij. “We moeten consequent blijven. Als alles wordt afgelast en mensen zich moeten houden aan strenge richtlijnen, kunnen we het niet maken om die match te laten doorgaan.” (MVS/PKM)

2 Burgemeester Marc Van De Vijver.
belga Burgemeester Marc Van De Vijver.

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Gilias

    Competitie stilleggen en huidige stand als eindstand behouden, ai op basis van de stand zakken ze dan toch ...ook logisch minst gewonnen, minst gescoord en meeste tegendoelpunten...een keuken zal niet meer helpen deze keer

  • Wouter Van de Walle

    Waarom herhaalt hij dat? Het is al meer dan een week geweten dat alles is uitgesteld en mogelijk zelfs wordt afgelast..

Lees meer