6
BELGA

Voorstelling Waasland-Beveren: “Door het schandaal staan we nog nergens”

GNK
GNK
4
1
WBE
WBE

Eindklassement 2018-’19

15de in reguliere competitie, 3de in PO2 groep B

6
BELGA

Blikvangers

Tuur Dierckx
Bij gebrek aan nieuwkomers op dit moment, richten we het vizier op Tuur Dierckx. Vindt de flankaanvaller zijn oude vorm terug na maanden blessureleed? Kan hij zich opwerken tot een basisplaats, of haalt hij nooit meer het niveau dat hij had bij Club Brugge en Antwerp? Afwachten, maar aan gedrevenheid alvast geen gebrek.

6
BELGA

Stefan Milosevic
Scoorde op drie maanden Waasland-Beveren meteen zeven keer. Vooral zijn hattrick op Standard op de slotspeeldag blijft bij. Wat kan de 23-jarige Montenegrijn in een volledig seizoen? Hij moet hét speerpunt worden, dé man waarop gerekend wordt voor goals, veel goals.

6
BELGA

Nieuwkomers

Gabriël (Club Brugge)

Vertrekkers

Roef (Anderlecht), Ampomah (Fortuna Düsseldorf?), Boljevic (Standard), Verstraete (Gent), Threlkeld (Salford City), Vellios (Nottingham Forest), Andrijasevic (Gent), Swolfs (Gent)

Beste aankoop

(nog) geen

Grootste verlies

Ampomah, Roef

6 Opoku Nana Ampomah heeft net gescoord tegen Lokeren.
Photo News Opoku Nana Ampomah heeft net gescoord tegen Lokeren.

Programma

Club Brugge (thuis)

Antwerp (uit)

Eupen (uit)

RC Genk (thuis)

Cercle Brugge (uit)

De ambitie van...

Trainer Adnan Custovic:  “Door het voetbalschandaal staan we nog nergens. Het is wachten, wachten, wachten. Vier à zes spelers moeten erbij komen. Een doelman, spits, flank, centrale middenvelder en back, zoiets. Mits enkele goede voetballers erbij moet een negende, tiende plaats haalbaar zijn. En als je droomt... weet je maar nooit.”

6
Photo News

Voorzitter Dirk Huyck: “Wij willen in de eerste plaats strijdvaardig zijn. In alle geledingen van onze club de rangen sluiten en er vol voor gaan. Onze visie voortzetten en zoveel mogelijk jong en Belgisch inkopen. Ik ben er zeker van dat wij elf leeuwen op het veld zullen brengen. Puur sportief willen we een heel seizoen onderin wegblijven en beter doen dan vorig jaar.”

Budget

10 miljoen euro

Stadion

Freethiel (8.190 plaatsen)

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Norbert Deploige

    En Club krijgt het geschenk van de kalendercommissie om de eerste wedstrijd tegen een gehavend Beveren mogen aan te treden. Dank u wel. Heb deze morgen reeds in deze trend geantwoord maar werd niet weerhouden . Alleen Brugs commentaar op andere ploegen wordt met grote sier weer gegeven.

  • Benny Boulette

    lange leve de snelle reactie van het BAS. Bedankt om onze competitie nu al belachelijk te maken

Lees meer