2 Felice Mazzu.
BELGA Felice Mazzu.

Zet Mazzu carrière voort in 1B? 54-jarige coach heeft aanbod van Union op zak

Zet Felice Mazzu zijn loopbaan verder in 1B? De 54-jarige coach heeft een aanbod van Union Sint-Gillis op zak, zo werd bevestigd aan onze redactie. Het zou gaan om een voorstel voor één jaar. Mazzu zit sinds zijn ontslag bij Racing Genk in november vorig jaar zonder werk. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De naam van Mazzu viel al als mogelijke opvolger van Michel Preud’homme bij Standard en ook Cercle Brugge ziet wat in de 54-jarige trainer. Maar deze eersteklassers namen geen officieel contact op met Mazzu. 

Union deed dat wel, zij hebben hun zinnen gezet op de Carolo. Mazzu, die bij de Brusselaars de opvolger moet worden van de Spaans-Deense trainer Thomas Christiansen, heeft nu bedenktijd gevraagd. Te weten: als Mazzu geen ploeg vindt voor eind augustus zal hij terug les moeten gaan geven als leraar lichamelijke opvoeding.

Mazzu werd in november 2019 op de keien gezet bij Racing Genk na een mislukte passage. Voordien was hij zes jaar succesvol aan de slag in Charleroi. 

Lees ook: 

Moet Standard op zoek naar een nieuwe coach? Twijfelende Michel Preud’homme beslist voor 1 juni

2 Felice Mazzu.
Photo News Felice Mazzu.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • bruno sagaert

    Zet u krabbel en niet voor strodaard , je moest nooit weg bij charerloi maar toch geprobeerd kijk naar hvh ook nie gelukt blijf bij de club van je hart , ja geld speeld een rol en ja ik vind hem een prachtige persoon en ik ben een rsca sup

  • Marc LInden

    sommige 1B clubs zijn beter dan 1A clubs. bij de juiste ploeg een goeie trainer. je had bij Charleroi kunnen blijven, was de Wenger van België geworden.

Lees meer