Sergio Busquets en Jasper Cillessen gingen wel heel makkelijk tegen de grond.
rv Sergio Busquets en Jasper Cillessen gingen wel heel makkelijk tegen de grond.

“Dit is wat Hollywood mist”: spelers van Barcelona vallen uit hun rol met bizar stukje toneel tijdens pijnlijke bekernederlaag

Sergio Busquets en Jasper Cillessen gaan over de tongen op de sociaalnetwerksites. Niet om een splijtende pass of een knappe redding, maar wel door een ongelooflijk stukje toneel. “Dit is wat Hollywood mist”, klinkt het onder meer op Twitter.

Een experimenteel Barcelona ging gisteravond in de Copa del Rey onderuit tegen Levante, waar Moses Simon (ex-AA Gent) de hele match speelde. Het werd 2-1, maar voor Sergio Busquets en Jasper Cillessen was dat niet eens het gênantste moment van de avond. Vlak voor rust, bij een 2-0-stand in het voordeel van de thuisploeg, lieten de twee ervaren spelers zich betrappen op een jammerlijk stukje toneel.

Levante kreeg vlak voor rust nog een hoekschop en verdediger Chema ging voor stoorzender spelen in de buurt van de Nederlandse doelman. Er werd wat geduwd en getrokken, maar de acties gingen niet over de schreef. Al dacht het Barça-duo daar op een bepaald moment duidelijk anders over. Mooi synchroon gingen Cillessen en Busquets tegen de grond, om het daar uit te schreeuwen van de pijn. Chema geloofde zijn ogen niet, zeker omdat het Cillessen was die zijn voet even op de achillespees van de verdediger leek te planten.

De scheidsrechter legde het spel even stil, maar kaarten trok hij niet. Maar op de sociaalnetwerksites kregen Cillessen en Busquets echter wel flink wat virtuele rode kaarten. Van “dit is schandalig” tot “is duikles verplicht op La Masia?”: de kritiek werd niet gespaard.

Enkele scherpe tweets:

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Spelers die theatraal naar de grond gaan en "kermen" van de pijn, gewoon 15 minuten uit het spel halen, zodat hun ploeg met 10 man verder moeten spelen. Bij de 2e keer een rode kaart geven.

  • René Mattyns

    Tegenwoordig blijf ik wel kijken als het een goed spelleke voetbal is.Verstand op nul en wie er wint is niet belangrijk, wegens onbetrouwbare uitslagen.Behalve als Antwerp speelt natuurlijk

Lees meer